10/10/2011

O tramvajích jen dobře


Dost hrozný? A to vás dneska málem nezajela tramvaj, která měla tohle na kapotě (nebo-jak-se-tomu-u-tramvají-říká). Každopádně mě to donutilo si daný název vygooglit (překvapení dne...webová stránka se jmenuje galerijnivikend.cz) a zjistila jsem, že se to koná již tento víkend! A protože jsem sem za poslední dobu žádné podobné akce vůbec nevyvěsila, nechtěla jsem, abyste o to přišli.
Tedy. Webovou stránku již znáte. Když jsem projížděla program, trošku mě to zklamalo, ale zajímavé výstavy by mohly být v Chodovské tvrzi (Lubomír Typlt), v NoDu (výstava Tichá rezistence-fotografie, jež reflektují socialistické reálie, už ten název napovídá), v Galerii Jelení (Markéta Kinterová) nebo v S Galerii bude takový ženský koutek (Kamila Najbrtová, Ivana Šrámková, Pavla Soukupová).
Ale nejlepší program bude samozřejmě v Ateliéru Josefa Sudka, komentovaná prohlídka s úsměvem od kustodky v ceně lístku a čaj k tomu zadarmo. Akce trvá po celý víkend! Neváhejte!
a

2 komentáře:

  1. drahouši, já bych ráda jednu komentovanou, ale jsem opět překvapivě pryč, viď. tak ale v listopadu to tedy rozhodně vyjít musí! a pak taky ten kuks, žejo, to se nezapomíná...
    taky místo latiny projíždíš všecky rajčatový i nerajčatový fotky?

    OdpovědětVymazat
  2. latinu mi ani nepřipomínej. dneska jsem latinským slovesům věnovala celou svoji nedělní robotu v ateliéru a ještě pořád nic neumím. komisch.

    OdpovědětVymazat